• daisuke soga

  Daisuke Soga

  Daisuke Soga este dirijor rezident al Orchestrei Tokyo New City (membră Japanese Professional Orchestra Association). S-a născut în 1965, în Osaka, Japonia. A studiat muzica la Universitatea Toho-Gakuen din Tokyo, Universitatea de Muzică din București (contrabas) cu profesorii Masahiko Tanaka și Ion Cheptea, Hochschule für Musik und darstellende Kunst, Accademia Musicale Chigiana (Siena-Italia), Tanglewood Music… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • justus frantz

  Justus Frantz

  Justus Frantz este numele pe care mulţi îl asociază cu orchestre extraordinare şi un total devotament pentru muzică. Profesorul Justus Frantz este un pianist de valoare internaţională şi un extraordinar dirijor, cu o carieră de peste 30 de ani. A fost în slujba muzicii clasice de nenumărate ori prin descoperirea şi cultivarea talentelor unor tineri… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • mara dobrescu

  Mara Dobrescu

  Renumita pianistă română Mara Dobrescu stabilită în Franța și-a început studiile muzicale la Liceul de Muzică G.Enescu, la clasa prof.Gabriela Stepan. Foarte repede este remarcată de public și critici pentru calitatea interpretărilor sale pline de temperament, dar și eleganța și finețea frazarilor sale. Obținerea Bursei Guvernului Francez timp de trei ani îi permite să absolve… Citeşte mai mult »

  Solist
 • ovidiu-balan

  Ovidiu Bălan

  Considerat unul dintre ce mai buni dirijori format în tradiția est-europeană, Ovidiu Bălan deține funcțiile de director executiv, director muzical și prim-dirijor al Filarmonicii Mihail Jora din Bacău (din 1968), prim-dirijor al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii din Ploiești (din 1995) și director muzical al Orchestrei Simfonice Domenico Cimarosa din Aversa, Italia (din 1996). Născut în… Citeşte mai mult »

  Dirijor